top of page

Garnaalkroket met tomatensalade, cocktailsaus en parmezaanschilfers

Kooktijd 10 min. - 4 personen - Een culinair alternatief voor de klassieke tomaat garnaal

 
  • 4 Bel'Croquette garnaalkroketten

  • 4 tomaten of het equivalent in tomaatjes met verschillende kleuren

  • 1 zakje rucola salade

  • 4 lepels cocktailsaus

  • 100g grijze garnalen

  • 1 sjalot of 3 lente-uitjes

  • Parmezaanschilfers naar smaak

  • olie en azijn




U vindt deze lekkere kroketjes in het vriesvak van de betere supermarkt, per 4 verpakt


Leg de kroketjes in de friteuse voor ongeveer 7 min. op 170°. Was ondertussen de tomaatjes en snijd in stukjes met verschillende grootte. Hak de uitjes fijn en meng met de tomaatjes en met 2 lepels olie en 1 lepel azijn, kruid met peper en zout. Tijd om te dresseren... Leg de tomatensalade op het bord. Leg er één kroket bovenop en werk af met de rucola, wat garnaaltjes, enkele druppels cocktailsaus en de parmezaanschilfers. Smakelijk.


Comments


CONTACT

Verantwoordelijke verdeler
FRIO FOOD BV
Antwerpse Steenweg 19
9080 Lochristi

VRAGEN?

Stuur ons een bericht en we komen snel bij je terug met een antwoord

Bedankt. We beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk.

FEEDBACK

Laat van je horen en stuur ons jullie eigen recepten... misschien belanden ze wel op onze website.

© 2023 by Bel'Croquette. Proudly created with love and a little magic by Ritme.agency

bottom of page