Garnaalkroket met tomatensalade, cocktailsaus en parmezaanschilfers

Kooktijd 10 min. - 4 personen - Een culinair alternatief voor de klassieke tomaat garnaal

  • 4 Bel'Croquette garnaalkroketten

  • 4 tomaten of het equivalent in tomaatjes met verschillende kleuren

  • 1 zakje rucola salade

  • 4 lepels cocktailsaus

  • 100g grijze garnalen

  • 1 sjalot of 3 lente-uitjes

  • Parmezaanschilfers naar smaak

  • olie en azijn




U vindt deze lekkere kroketjes in het vriesvak van de betere supermarkt, per 4 verpakt en met extra info op het etiket (dat een klein boekje is)





Leg de kroketjes in de friteuse voor ongeveer 7 min. op 170°. Was ondertussen de tomaatjes en snijd in stukjes met verschillende grootte. Hak de uitjes fijn en meng met de tomaatjes en met 2 lepels olie en 1 lepel azijn, kruid met peper en zout. Tijd om te dresseren... Leg de tomatensalade op het bord. Leg er één kroket bovenop en werk af met de rucola, wat garnaaltjes, enkele druppels cocktailsaus en de parmezaanschilfers. Smakelijk.


54 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven