Wrap met scampi Thai curry kroket, sojascheuten en verse kruiden

Kooktijd 10 min. - 4 personen - Een kraakvers oosters getint lunch-ideetje

  • 4 Bel'Croquette scampi Thai curry kroketten

  • 1 zakje wraps - 4 stuks

  • 1 zakje sojascheuten

  • 4 lepels mayonnaise

  • Koriander

  • Basilicum

  • 1 limoen

  • Enkele zongedroogde tomaatjes




U vindt deze lekkere kroketjes in het vriesvak van de betere supermarkt, per 4 verpakt en met extra info op het etiket (dat een klein boekje is)





Leg de kroketjes in de friteuse voor ongeveer 7 min. op 170°. Verwarm de wrap in een pan of in de oven. Meng de mayonnaise met het sap van een halve limoen tot een vinaigrette. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Leg wat sojascheuten, enkele zongedroogde tomaatjes en de verse kruiden in het midden van de wrap. Druppel er wat vinaigrette over. Leg er een kroket op en rol op. Dresseer het bord met de doorgesneden wrap voor een leuk effect, en werk af met wat kruiden en eventueel wat kleingesneden zongedroogde tomaatjes en hun olie. Smakelijk.


Andere restjes in de koelkast zijn ideaal om hier aan toe te voegen bij wijze van afwisseling zoals lente-uitjes, peterselie, bieslook, blaadjes witloof, geraspte worteltjes enz...


40 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven