Wild zwijn kroket met gnocchi, beuling en paddestoelen

Kooktijd 10 min. - 4 personen - Een hartig gerecht met heerlijke herfstkleuren en -smaken

  • 4 Bel'Croquette wild zwijn kroketten

  • 1 zakje voorgekookte gnocchi

  • 4 sneetjes gebakken, dun, gerookt spek

  • 2 zwarte beulingen

  • 1 grote ui

  • 1 takje rozemarijn, versnipperd of een snuifje gedroogde rozemarijn

  • 1 bakje bospaddestoelen mengeling

  • 1 pijpajuintje




U vindt deze lekkere kroketjes in het vriesvak van de betere supermarkt, per 4 verpakt en met extra info op het etiket (dat een klein boekje is)





Leg de kroketjes in de friteuse voor ongeveer 7 min. op 170°. Bak de gnocchi in wat olie met rozemarijn, peper en zout. Bak de ui in een apart pannetje in wat boter en een beetje suiker en laat even carameliseren. Blus af met een scheutje water en laat even doorkoken. Bindt de saus met wat bindmiddel voor donkere sauzen. In een derde pan bak je de beulingen en als ze bijna klaar zijn doe er de paddestoelen bij en laat kort meebakken. Leg de gnocchi op het bord met enkele stukjes beuling en wat paddestoelen errond. Leg de kroket er bovenop. Werk verder af met het spek, de zoete uiensaus en wat pijpajuin. Smakelijk.


43 keer bekeken0 reacties