Kipkroket met kipfilet, currysaus, appelcompote en flatbread

Kooktijd 15 min. - 4 personen - Een eenvoudig klaar te maken hoofdgerecht dat iedereen lust

  • 4 Bel'Croquette kipkroketten

  • 2 kipfilets

  • Groene currysaus

  • Appelcompote van 2 Jonagold appels en een beetje suiker en een kneepje citroen

  • 1 appel

  • 1 flatbread

  • 8 basilicumblaadjes




U vindt deze lekkere kroketjes in het vriesvak van de betere supermarkt, per 4 verpakt en met extra info op het etiket (dat een klein boekje is)





Leg de kroketjes in de friteuse voor ongeveer 7 min. op 170°. Bak de kipfilets in een beetje boter en kruid af met zout en peper. Warm het gesneden flatbread op in de oven. Warm de currysaus en eventueel de compote op. Rasp de appel en meng met een beetje citroen. Leg de blaadjes basilicum even in de friteuse net als de kroketjes klaar zijn. Tijd om te dresseren... Schik de kipfilet op het bord en lepel er een beetje currysaus naast. Leg er één kroket naast en werk verder af met de compote, wat appel, 2 gefrituurde basilicumblaadjes en het brood. Smakelijk.


25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven